Hírek homeopátia és Reflux témában

Reflux kezelése homeopátiával

Reflux kezelése homeopátiával

A reflux egy nehezen leküzdhető betegség. Bár voltak esetek, amikor teljesen, észrevétlenül, rövid időn belül meggyógyult a beteg, ám ez nagyon ritka, és sajnos nagyon kevesen ilyen szerencsések. Mindenki másnak szükséges a diéta, a különféle kezelések, az életmódváltás, a mozgás. A reflux kezelése homeopátiával egyike azon módszereknek, amely nem elvetendő,… Tovább: Reflux kezelése homeopátiával »

Homeopátia gyomorsavra terhesség idején

Homeopátia gyomorsavra terhesség idején

A homeopátiás szerek napjainkban nagyon népszerűvé váltak. A homeopátia gyomorsavra terhesség idején többek között azért ajánlott, mivel ezek csakis természetes anyagokat tartalmazó szerek, melyek nem károsak a magzat számára, és vannak esetek, amikor hatékonynak bizonyultak. A homeopátiás szerekhez minden kismama olcsón hozzáférhet, de mielőtt alkalmaznák, forduljanak homeopátiás orvoshoz, mert ezeknek… Tovább: Homeopátia gyomorsavra terhesség idején »

Homeopátia gyomorsavra

Homeopátia gyomorsavra

Homeopátiás kezelés gyomorsavra azért ajánlott, mert ezek a szerek csakis természetes alapanyagokból készülnek, így semmiféle mellékhatással nem rendelkeznek, mégis hatékonynak bizonyultak. Ha már reflux alakult ki, sajnos nagyon nehezen gyógyítható. Az alkáli gyógyszerek sem képesek teljesen megszüntetni a betegséget, így sajnos a homeopátiás szerek sem képesek megküzdeni vele, viszont a… Tovább: Homeopátia gyomorsavra »

Reflux 2023