Hírek természetgyógyászat és Reflux témában

A reflux akupunktúra segítségével is kezelhető

A reflux akupunktúra segítségével is kezelhető

A reflux betegség jelen pillanatban sokkal több beteget érint, mint amennyien ezt tudják. Sok esetben csak kísérő betegségek megjelenésével derül ki. Kevesen tudják, hogy a reflux akupunktúra segítségével is kezelhető. A fejlett orvoslás most már természetesnek veszi, a természetgyógyászat mint kiegészítő kezelés alkalmazza. Az akupunktúra segít nemcsak a záróizmokat erősíteni,… Tovább: A reflux akupunktúra segítségével is kezelhető »

Homeopátia gyomorsavra terhesség idején

Homeopátia gyomorsavra terhesség idején

A homeopátiás szerek napjainkban nagyon népszerűvé váltak. A homeopátia gyomorsavra terhesség idején többek között azért ajánlott, mivel ezek csakis természetes anyagokat tartalmazó szerek, melyek nem károsak a magzat számára, és vannak esetek, amikor hatékonynak bizonyultak. A homeopátiás szerekhez minden kismama olcsón hozzáférhet, de mielőtt alkalmaznák, forduljanak homeopátiás orvoshoz, mert ezeknek… Tovább: Homeopátia gyomorsavra terhesség idején »

A megoldást reflux betegségre a természetgyógyászatban is megtalálhatjuk

A megoldást reflux betegségre a természetgyógyászatban is megtalálhatjuk

A reflux napjaink egyik legelterjedtebb emésztőrendszeri megbetegedése. A tünetek enyhítésére azonban mielőtt gyógyszeres kezeléshez folyamodnánk, a reflux betegségre a természetgyógyászatban is találunk hasznos módszereket, amelyekkel nagyon jó eredményeket érhetünk el. A reflux betegségre a természetgyógyászatban használt egyfajta kínai kávé rendkívül pozitív hatást eredményezett. Köztudott, hogy a reflux betegek számára tilos… Tovább: A megoldást reflux betegségre a természetgyógyászatban is megtalálhatjuk »

Reflux természetgyógyászati kezelése

Reflux természetgyógyászati kezelése

A reflux napjaink egyik legelterjedtebb és egyre többeket érintő betegsége. A gyomorsav visszaáramlásának jelenségéről van szó, amely jelentéktelennek tűnő tünetekkel indul, de elhanyagolásuk során komoly betegségeket okozhat. Sajnos teljesen nem gyógyítható meg e betegség, viszont nagyon könnyen kezelhető. Sok orvos első lépésként a reflux természetgyógyászati kezelését ajánlja. Kezdeti fázisban egyszerű… Tovább: Reflux természetgyógyászati kezelése »

Reflux 2024