0

A reflux ágybetét használatával enyhíthető

A refluxot sok orvos civilizációs betegségnek tartja. Lényege, hogy a gyomortartalom a gyenge gyomorszáj izmoknak köszönhetően visszajut a nyelőcsőbe. A reflux ágybetét segítségével is enyhíthető. Most már egyre több szakboltban készítenek rendelésre olyan ágybetétet, ami kifejezetten a refluxban szenvedők számára ajánlott.

A reflux ágybetét használatával akkor enyhíthető a legjobban, ha a fej részénél kicsit magasabb, mint a láb résznél. Hogy kinek mekkora kell legyen a különbség, egyéni kérdés. Van, akinek 2-3 centi különbség is elég, míg másoknál szinte 10 cm is kell legyen a különbség. Csak tapasztalat során lehet kideríteni, hogy kinek melyik magasság a megfelelő.

Reflux ágybetét

Reflux ágybetét

Az ágybetétek között nagyon sokféle található, azonban kimondottan refluxra ágybetét még nincs. Annak érdekében, hogy ilyenünk legyen, szükséges, hogy felkeressünk egy gyártót, és tőle rendeljünk személyre szabott ágybetétet. Tény, hogy nem olcsó, de az eredményért megéri. Beszámolók szerint egy jó ágybetét szinte teljesen megszüntetheti az éjszakai tüneteket.

A reflux-ágybetét kapcsolat egyre több orvos számára lesz fontos, és egyre többen tanácsolják betegeik részére, hogy vegyenek személyre szabott matracot. Több orvos véleménye szerint egy gyártónak kellene meglátnia ebben a piacot, és akkor szinte minden beteg részére elérhetővé válna az ágybetét viszonylag hozzáférhető áron, ezáltal is javítva az életkörülményeiken.

  
Iktatva: Reflux Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024