0

Gyomorégés, fáradtság, rossz közérzet

A gyomor túlzott savtermelése nagyon kellemetlen és fájdalmas tud lenni, ezen felül pedig a gyomorégést fáradtság is szokta kísérni, mely annak tudható be, hogy a szervezet nagy mennyiségű energiát elpazarol arra, hogy az emésztési folyamatokat helyreállítsa, ennek persze egyenes következménye az, hogy ezt az energiát elveszi tőlünk, és mi fáradtságot, kimerültséget érzünk egész nap.

Gyomorégés, fáradtság, rossz közérzet esetén sok mindent tehetünk a baj enyhítésére. Először is alaposan gondolkozzunk el azon, hogy milyen élelmiszerek szerepelnek leggyakrabban étrendünkben, és próbáljuk meg kiküszöbölni azokat, melyekről úgy véljük, hogy gyomorégésünket kiválthatták. A mesterséges, félkész, zsírban és koleszterinben gazdag élelmiszerek különösen rossz hatással lehetnek emésztésünkre.

Gyomorégés, fáradtság

Gyomorégés, fáradtság

Ha gyomorégést, fáradtságot tapasztalunk, a diéta és méregtelenítő kúra erejét is bevethetjük. Ilyenkor szervezetünk regenerálódik, és kiürülnek belőle azok a felesleges és egészségtelen anyagok, melyek a rossz közérzetünket okozzák. Diéta idején együnk sok zöldséget és rostokban gazdag gyümölcsöket, mert ezek rövid időn belül kitisztítják egész emésztőrendszerünket.

Gyomorégés, fáradtság, rossz közérzet esetén törekedjünk arra is, hogy minél többet mozogjunk. A mozgás ugyanis jótékony hatást gyakorol emésztőrendszerünkre, arra ösztönözve azt, hogy visszaálljon ennek normál mozgása. Ha gyorsan szeretnénk csillapítani gyomorégésünket, ne gyógyszerekhez folyamodjunk, hanem inkább természetes úton próbáljuk megoldani a bajt, mert ezzel sokkal hosszabb távon élhetünk gyomorégéstől és rossz közérzettől mentesen.

  
Iktatva: Gyomorégés ellen Címkék: , , , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024