0

Gyomorégés kávétól

A gyomorégés egy olyan gyakori panasz, mely nagyon sok embert érint világszerte. Kialakulásának leggyakoribb okai az egészségtelen életmód és rossz táplálkozási szokások. Gyomorégés kávétól, italtól, dohányzástól is kialakulhat, mivel ezek mind savasítják szervezetünket. Ha gyakori gyomorégéstől szenvedünk, keressük fel orvosunkat, de ha csak ritkán jelentkezik, próbáljuk meg mi magunk kiküszöbölni a kellemetlenséget természetes módszerek segítségével.

Ha a gyomorégés kávétól alakul ki, magától értetődő, hogy csökkentenünk kell, vagy teljesen ki kell iktatnunk életünkből a kávéfogyasztást. Ezen kívül kerüljük a savas és túlzottan fűszeres élelmiszerek fogyasztását is, és próbáljunk meg minél több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztani.

Gyomorégés kávétól

Gyomorégés kávétól

A gyomorégés kávétól, cigarettától, alkoholtól nagyon gyakori panasz. Ha ezek hatására tapasztaljuk a kellemetlenséget, ne próbáljuk meg gyógyszerekkel elfedni a bajt, mert ez nem fog hosszú távú megoldást nyújtani panaszainkra, ráadásul számos mellékhatása is lehet szervezetünkre. A káros anyagok kizárása és az egészséges életforma bevezetése csodákra képes. Nemcsak gyomorégési panaszaink szűnnek meg általa, hanem számos más kisebb-nagyobb panaszunk is. Sokkal több energiánk lesz majd a nap folyamán, és sokkal jobban fogjuk érezni magunkat a bőrünkben, mint előtte.

Gyomorégés kávétól, cigarettától, alkoholtól gyakran kialakulhat, de néhány gyógyszer mellékhatásaként is jelentkezhet, illetve a terhesség korai szakaszában is érezhetjük a kellemetlen tüneteket gyomrunkban és nyelőcsövünkben.

  
Iktatva: Gyomorégés, Gyomorégés okai Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024