0

Homeopátia gyomorsavra

Homeopátiás kezelés gyomorsavra azért ajánlott, mert ezek a szerek csakis természetes alapanyagokból készülnek, így semmiféle mellékhatással nem rendelkeznek, mégis hatékonynak bizonyultak. Ha már reflux alakult ki, sajnos nagyon nehezen gyógyítható. Az alkáli gyógyszerek sem képesek teljesen megszüntetni a betegséget, így sajnos a homeopátiás szerek sem képesek megküzdeni vele, viszont a gyomorsav csökkentésére kiválóan alkalmasak.

A homeopátiás szereket gyomorsavra nagyjából két csoportba lehet besorolni: azok, amelyek csökkentik a gyomorsav termelését, és azok, amelyek feloldják. Ha a homeopátia mellett döntünk, akkor érdemes mindkét típusból beszerezni egyet, így bármilyen tünet jelentkezik, gyorsan kezelhetjük a problémát. Fontos az akut panaszokra alacsony hígítású szert alkalmazni, homeopátiás orvos tanácsát kikérve.

Homeopátia gyomorsavra

Homeopátia gyomorsavra

A homeopátiának gyomorsavra való alkalmazása mellett rendkívül fontos egy célirányos diéta betartása is, hisz ezek a készítmények sem lesznek hatásosak, ha az étrendünk nem megfelelő. A zsíros és a nehezen emészthető ételek megnehezítik az epe működését is, ezért ezek kerülendőek. Amennyiben a tünetek gyakoriak, a dohányzásról és a koffeines italokról is le kell mondanunk.

A homeopátia gyomorsavra csak akkor alkalmazható, amikor a tünetek jelentkeznek, folyamatos kezelés nem szükséges. Ha a túlzott gyomorsavtermelést más tünetek is kísérik, mint például a sav visszaáramlása, gyulladások a torokban vagy a nyelőcsőben, akkor mindenképpen orvoshoz kell fordulni, mert elhanyagolásuk miatt súlyos következményei lehetnek.

  
Iktatva: Csökkentés, Gyomorsav Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024