0

Kinek ajánlott a reflux párna?

A reflux párna magyar találmány, melyet a refluxban szenvedő betegek számára fejlesztettek ki. A párna a deréktól a fej felé haladva vastagszik, támaszt nyújtva a nyaknak és a fejnek. Használata azért előnyös a refluxban szenvedők számára, mert megemeli a felsőtestet és a fejet 15-25 centiméterrel, ami által jelentős mértékben csökken a gyomorsav visszaáramlásának esélye.

Sokan gondolják, hogy ezt hagyományos párnával is kivitelezhetik. Ebben ott tévednek, hogy ha csak a fejünket emeljük fel, a nyelőcső görbül, megnő a nyomás a gyomorban, és a gyomorsav visszafolyik a nyelőcsőbe. Mindemellett belső szerveinket is nagy nyomásnak tesszük ki ezáltal, és az erőltetéstől kellemetlen izomhúzódás is megjelenhet a nyakban.

Reflux párna

Reflux párna

A reflux párna különleges ék-szerű alakja révén meggátolja a gyomorsav visszaáramlását a nyelőcsőbe, valamint a fej és a nyak rész miatt a testet a párnán tartja, s nem engedi lecsúszni róla. Így kellemesen és kényelmesen, pihentetően aludhatunk éjszaka a reflux párnával a fejünk alatt, mely semmilyen mellékhatással nem jár együtt, emiatt allergiás betegek valamint asztmások is nyugodtan használhatják.

A reflux párnák különböző méretekben megvásárolhatók és megrendelhetők mindenki számára hozzáférhető áron. A betegek elmondása szerint ez az új találmány nagymértékben megkönnyítette éjszakáikat, és refluxmentessé tette őket. Azért is ajánlott kipróbálni, mivel ez egy természetes módja a reflux kezelésének.

  
Iktatva: Kezelése, Reflux Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024