0

Reflux ágy csecsemőknek

A reflux betegség nem csak a felnőtteket érintheti, hanem a legkisebbeket, a csecsemőket is. Most már kapható olyan reflux ágy csecsemőknek, melyek kifejezetten azt a cél szolgálják, hogy a fejrésznél meg lehessen emelni. Mivel a kicsik gerince még nagyon sérülékeny, ezért csak nagyon óvatosan emeljük az ágyat. Először csak 1-2 centivel próbálkozzunk, majd ha ez nem elegendő, akkor emeljük tovább, de a szakorvosok szerint ne legyen magasabb ez az emelés 10 centinél.

A reflux ágy csecsemőknek készített változata majdnem teljesen megegyezik a felnőttek számár készítettel. Lényeges, hogy csak olyat vásároljunk, ami megbízható és strapabíró. Ha a pici refluxban szenved, akkor semmiképp nem lehet az ő feje alá magasabb párnát tenni.

Reflux ágy csecsemőknek

Reflux ágy csecsemőknek

Vásárlás előtt kérjük ki szakorvos tanácsát az ággyal kapcsolatosan. A reflux ágy csecsemőknek hozzásegíthet, hogy a kicsi jobban aludjon, és így elkerülhető az a veszély is, hogy a gyomortartalom visszajutva a nyelőcsőbe és a garatba, fulladást okozzon.

A reflux ágy csecsemőknek akkor is használható, ha sikerül a kicsi állapotát stabilizálni, hisz állíthatósága miatt nyugodtan lehet továbbra is használni. Mindemellett abban az esetben is segíthet, ha a kicsi csak bukós és nem szenved refluxban. Az ilyen ágyat érdemes szakboltban megvásárolni.

  
Iktatva: Reflux Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024