0

Rennie rágótabletta gyomorégésre

Nagyon sok ember életében előfordult már, hogy gyomorégése és savtúltengése volt. Ilyenkor mindenki megoldások után néz, és próbálja enyhíteni a fájdalmakat. Keresgélés közben sokan rátalálnak a Rennie tablettára. A Rennie rágótabletta a gyomorégésre ajánlott tabletták közül mára az egyik legnépszerűbb gyógyszer, a tévéreklámokban is számtalanszor megjelenik.

A Rennie rágótabletta kifejezetten gyomorégésre javasolt. A tájékoztató szerint 2 perc alatt hat, és kellemesen enyhíti az égő érzést. Amennyiben tapasztaltuk már, hogy mennyire kellemetlen, rossz érzés a gyomorégés, azt is megértjük, hogy milyen fontos a minél gyorsabb és hatékonyabb megoldás. A felnőtteknek és a 12 év feletti gyermekeknek is ajánlott gyógyszer a Rennie, és lehetőleg étkezés után kell elrágni.

Rennie rágótabletta gyomorégésre

Rennie rágótabletta gyomorégésre

A Rennie rágótabletta gyomorégésre szedhető rendszeresen is, de akár időszakosan is. Ez a készítmény vény nélkül kapható, ezért fontos tudnunk az összetételét. A készítmény hatóanyagai a kalcium-karbonát és a magnézium-karbonát, de tartalmaz szacharózt is. Továbbá azt is fontos tudni, hogy a Rennie tablettát nem szedheti az, akinek veseproblémája van, vagy aki valamely összetevőjére allergiás.

A többi gyomorégésre ajánlott készítményhez hasonlóan, a Rennie rágótabletta gyomorégésre való állandó fogyasztása elfedheti a fennálló, súlyosabb betegségek tüneteit. Ezért – amennyiben lehet – időközönként meg kell szüntetni az állandó szedését, és ha a gyomorégés tünetei újból jelentkeznek, érdemes felkeresni egy szakértőt.

  
Iktatva: Gyomorégés, Gyomorégés ellen Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024