0

Zabpehely gyomorsavra

A gyomorsavat csökkentő gabonák közt a zabpehelynek kiemelkedően pozitív hatásai vannak. Ha túlságosan sok gyomorsav termelődik, az gyomorégést okoz, amely még sok kellemetlen tünetet von magam után. Az elviselhetetlen égő érzést sokféle módon csillapíthatjuk: gyógyfüvekből készített teák fogyasztásával, gyógyszeres kezelés alkalmazásával, életmódváltással, valamint az egyik ilyen bevált praktika, a zabpehely fogyasztása.

A zabpehely gyomorsavra azért jó mert, nagyon sok rostot tartalmaz, így felszívja a gyomorsavat, és ez megszünteti a gyomorégést. A zabpelyhet gőzöléssel és préseléssel állítják elő úgy, hogy még a belsejében megmaradnak az értékes fehérjék, rostok és vitaminok. Egy nagyon könnyen emészthető étel. Amellett, hogy rendkívül egészséges, csökkenti a gyomorsavtermelést.

Zabpehely gyomorsavra

Zabpehely gyomorsavra

Ám a zabpehely használata nem csak túlzott gyomorsavtermelés esetén javasolt. Érdemes bevinni a napi étrendünkbe, hisz számos más jótékony hatással is rendelkezik: csökkenti a vastagbéldaganat esélyének kialakulását, és miközben áthalad a bélrendszeren, teljesen eltávolítja a salakanyagokat.

A szakértők azért ajánlják a zabpelyhet gyomorsavra, mert mint jó néhány gabonaféle, a zabpehely is csodaszernek mondható a gyomorégés kezelésében. A gyomorégés nem csak kellemetlen tünetekkel, hanem veszélyes következményekkel is járhat. Kialakulhat asztma, vagy gyakori tüdőgyulladások üthetik fel fejüket, mely betegségek romboló hatással lehetnek a szervezetünkre. Ennek érdekében érdemes minél előbb megtalálni a számunkra megfelelő gyógymódot, és végleg megszüntetni a gyomorégést.

  
Iktatva: Ételek, Gyomorsav Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024