0

A gyomorégés akupresszúra alkalmazásával kezelhető

Szinte már népbetegségnek számít a gyomorégés illetve a reflux betegség. Míg a gyomorégés lehet csak időnkénti, addig a reflux már állandósult betegség. A gyomorégés akupresszúra segítségével kiválóan kezelhető, de fontos megjegyeznünk, hogy a legjobb hatás érdekében ajánlott szakképzett embert választani a kezelés elvégzésére.

A gyomorégés akupresszúra alkalmazásával kezelhető, sőt sok esetben szinte teljesen meg is szüntethető. A megfelelő pontok nyomásával olyan csakrákat lehet stimulálni, melyek segítik a szervezetet, hogy a felesleges savat feldolgozzák. Általában napi 2-3 alkalommal ajánlják, hogy az akupresszúrás pontokat masszírozzuk. A masszírozásra általában az étkezések előtti időt ajánlják, de más vélemények szerint az étel elfogyasztása után egy kis idővel is hatásos lehet.

Gyomorégés akupresszúra

Gyomorégés akupresszúra

A szakképzett személy általában heti két alkalmat ajánl, amikor is akupresszúrához való tűt szúr a megfelelő pontokra. Ezzel stimulálja a gyomor működését, illetve segít helyes mederben tartani azt. A gyomorégés akupresszúrás kezelés után általában csillapodik, sőt néha teljesen el is múlik.

A gyomorégés akupresszúrás kezelés után nagyon jól kordában tartható. Általában tűs kezelés esetén 5-6 alkalomra van szükség, míg otthoni kezeléskor rendszeresen kell végezni a nyomó mozdulatokat. A kézzel történő kezelés hátránya, hogy ha nem vigyázunk, más pontokat is masszírozhatunk, ezáltal esetleg más szervek gyorsabb működését is előidézhetjük.

  
Iktatva: Gyomorégés kezelése Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024