0

A gyomorégés citromos víz fogyasztásával megszüntethető

A gyomorégés citromos víz segítségével nagyon egyszerűen megszüntethető. A gyomorégés olyankor szokott jelentkezni, amikor szervezetünk túl sok savat termel, és ez kellemetlen égető érzéshez vezet a gyomrunkban illetve a nyelőcsövünkben. Bár a citrom savas gyümölcs, mégis kiválóan alkalmazható gyomorégésre, mivel a szervezetben olyan reakciókat képes elindítani, melyek semlegesítik a fölösleges savakat.

Gyomorégés citromos víz segítségével tehát egyszerűen megszüntethető, de a citrom sok más egyéb kellemetlenségre és panaszra is megoldást jelenthet. Például nagyon jó gyulladáscsökkentő, lázcsillapító, immunerősítő, jót tesz a szépségnek, illetve a koncentrációnak is.

Gyomorégés citromos víz

Gyomorégés citromos víz

Ha szervezetünk túl sok fölösleges gyomorsavat termel, el kell gondolkodnunk azon, hogy melyek azok az élelmiszerek, melyek ezt kiválthatták, és sürgősen el kell tüntetnünk ezeket étrendünkből. Nem ajánlott gyomorégést enyhítő gyógyszereket sem szedni, ha savas panaszaink vannak, mivel ezek csak elfedik, de nem szüntetik meg a problémát. Próbáljunk meg inkább életmódunkon változtatni, és a savat természetes módszerekkel elhárítani. Ilyen megoldás lehet például a már fent említett gyomorégés csillapítása citromos víz segítségével.

A gyomorégés citromos víz hatására gyorsan és maradandóan eltűnik. Ha ez mégsem válna be, próbáljunk ki egyéb házi praktikákat is. Nagyon jó gyomorégés csillapító például a nyers krumpli leve is, mivel rengeteg keményítőt tartalmaz, mely hosszú távra elűzi a kellemetlenségeket, de a kamillatea is csodákat tehet gyomorégések alkalmával.

  
Iktatva: Gyomorégés, Gyomorégés ellen Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024