0

A gyomorégés gyógyítása

Gyomorégés idején szervezetünk túl sok gyomorsavat termel, mely fájó, égető érzést kelt gyomrunkban és nyelőcsövünkben. A gyomorégés gyógyítása számos módon lehetséges, de mindenképpen törekedjünk arra, hogy ne gyógyszerekkel próbáljuk meg kezelni ezt a kellemetlenséget, mert ezek nem fogják hosszú távon megoldani problémánkat, ráadásul számos mellékhatással is számolnunk kell használatuk során.

A gyomorégés gyógyítása természetes módszerekkel és egészséges életmód beiktatásával a leghatékonyabb. Ha gyakran visszatérő problémánk a gyomorégés, akkor tartsunk néhány hetes diétát vagy méregtelenítő kúrát, mert ennek hatására kiürülnek szervezetünkből a méreganyagok, és helyreáll a normál emésztés.

Gyomorégés gyógyítása

Gyomorégés gyógyítása

A gyomorégés gyógyítása testmozgással is lehetséges. A mozgás ingerli a beleket. Hatására rövid időn belül visszatér a belek természetes mozgása. Az emésztés gyorsabb és gördülékenyebb lesz, a gyomorégés pedig teljesen megszűnik. Olyan mozgásformák beiktatására törekedjünk, melyek ritmikusak, dinamikusak és átmozgatják az egész testet. Az úszás, futás, tánc és biciklizés nagyszerű választás lehet, de már a tempós séta napi beiktatásával is pozitív eredményeket érhetünk el.

A gyomorégés gyógyítása gyorsan a következő természetes módszerekkel lehetséges: mindenekelőtt igyunk ilyenkor sok vizet; a kekszek és teljes kiőrlésű péktermékek is sokat segíthetnek, ezen kívül pedig a kifacsart citromlé is csodákra képes. A kamillatea szintén nagyszerű gyomorsav elleni szer, de az almaborecet is nagyon hatásos lehet.

  
Iktatva: Gyomorégés kezelése Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024