0

Gyomorégésre zöld tea jótékony hatással bír

A zöld tea nevét hallva Kína, tágabb értelemben pedig Ázsia rémlik fel gondolatainkban. Ez a mára világszerte ismert „misztikus főzet” igen jótékony hatású. Számos egészségügyi problémára ajánlják. Segíti emésztésünket, így gyomorégésre a zöld tea lehet az egyik legmegfelelőbb „gyógyszer”. Ez a távol-keletről ismert készítmény amellett, hogy csillapítja fejfájásunkat, nyugtató hatással is rendelkezik.

Gyomorégésre zöld tea

Gyomorégésre zöld tea

„Mintha a pokol tüze égne a gyomromban! Tele vagyok!” – gyakran halljuk ezeket a panaszos mondatokat egy kiadós étkezés után. A panaszok állandósulhatnak, ha nem figyelünk oda, és nem változtatunk életmódunkon, táplálkozásunkon. Az életmódváltás nem jelent bonyolult, kivitelezhetetlen változtatásokat. Csupán jobban oda kell figyelnünk arra, hogy mit és mennyit eszünk és iszunk. Gyomorégésre zöld teát fogyasztani az egyik legjobb megoldás lehet.

A zöld tea egy gyűjtőfogalom, ugyanis számtalan fajtája létezik. Gyomorégésre a zöld teák bármely fajtájából választhatunk, hiszen mindenik hasonló hatású. A zöld tea visszafogott, gyenge ízvilágát értékelni kell. Nem feltétlenül lesz kedvence azon emberek számára, akik az erős, édes teát kedvelik, ám egy kis elhatározással és kitartással átszokhatunk fogyasztására.

Országunkban az emberek elég kis százaléka fogyasztott már zöld teát. Pedig élettani hatása igencsak sokrétű. Nem csak gyomorégésre ajánlott a zöld tea, hanem segíthet megelőzni a szívbetegségeket, és sok más probléma enyhítésére vagy akár kiegészítő kezelésére ajánlott.

  
Iktatva: Gyomorégés, Gyomorégés ellen Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024