0

Gyomorsav ellen zöld teával

A zöld tea már a keleti bölcsek által is csodaszerként tartott készítménynek számított. Ennek az örökzöld távol-keleti teacserjéből előállított készítménynek számos jótékony hatását ismerjük. Európában az 1500-as években jelent meg. Mára már világszerte orvosilag is elismert készítmény, jótékony hatását nagyon sok ember igazolja. Számos betegség ellen javallott, többek között cukorbetegség és immunrendszeri problémák ellen, de a gyomorsav ellen zöld teával is védekezhetünk eredményesen.

A zöld tea különféle betegségek megelőzésére is alkalmas készítmény: immunrendszer erősítő és rákmegelőző hatású, de még a fogszuvasodással is felveszi a harcot. A kávét is kiválóan helyettesíti. Gyomorsav ellen zöld tea fogyasztásával ugyancsak jó eredményeket érhetünk el, amennyiben legalább naponta egyszer fogyasztjuk.

Gyomorsav ellen zöld teával

Gyomorsav ellen zöld teával

Ha gyomorsav ellen zöld teával próbálkozunk, az optimális eredmény eléréséért fontos megismernünk pár elkészítési javaslatot. Figyelembe kell vennünk, hogy a zöld tea is – más teákhoz hasonlóan – a forrásban lévő vízben sokat veszít jótékony hatásaiból. Ehelyett ajánlatos langyos vízben 5 percet áztatni a teafüvet, így inkább megőrzi jótékony tulajdonságait.

Ha tehát érintettek vagyunk, és nem szeretnénk a kellemetlen gyomorégéstől szenvedni, fontos tennünk érte. A gyomorégés okozója nem más, mint a gyomorsav túltengése, mely ellen napjainkban számos egyszerű gyógymóddal védekezhetünk. Ezek közül az egyik legegyszerűbb, eredményes házi praktika, ha gyomorsav ellen zöld teával lépünk fel.

  
Iktatva: Csökkentés, Gyomorsav Címkék: , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024