2

Hogyan védekezzünk reflux ellen természetesen?

A reflux ellen természetesen is fel lehet lépni, nem szükséges mindenféle mellékhatásokat kiváltó vegyi anyagokkal és gyógyszerekkel mérgeznünk szervezetünket. Ebből a célból fejlesztették ki az úgynevezett homeopátiás készítményeket, melyek abban különböznek a hagyományos gyógyszeres kezeléstől, hogy speciális eljárással állítják elő őket, kizárólag természetes (állati, növényi és ásványi) alapanyagokból.

A homeopátiás készítményeket szakorvos írja fel a refluxban szenvedő páciens számára. Egy személyre szabott vizsgálatot követően a szakorvos a több mint 4000 féle homeopátiás készítmény közül választja ki a legalkalmasabbakat a betegnek. A reflux elleni természetes homeopátiás gyógymód a betegség állapotának javítása mellett visszaállítja a testi-lelki harmóniát, valamint segít a szervezet veleszületett hajlamaiból fakadó betegségek kialakulásának megelőzésében is.

Reflux ellen természetesen

Reflux ellen természetesen

Egyesek véleménye szerint a homeopátiás szerek hatására a szervezetben lévő öngyógyító mechanizmusok, amelyek addig valamilyen okból kifolyólag gátolva voltak, működésbe lépnek. Ha betartjuk a megfelelő mennyiséget, a homeopátiás készítmények nem fejtenek ki semmilyen mellékhatást. Így probléma nélkül alkalmazható embereken: idősek, gyerekek, szoptatós anyák egyaránt használhatják ezt a reflux elleni természetes gyógymódot.

Vannak olyan páciensek, akiknél periodikusan jelentkeznek a reflux tünetei. Ebben az esetben a tünetek megjelenésének időszakában kell csak szedni a homeopátiás készítményeket a tünetek intenzitásától függően. A reflux elleni természetes homeopátiás készítmények tartós szedése megszüntetheti a betegség tüneteinek intenzitását, valamint nyugodt alvást és pihenést biztosítanak.

 

  
Iktatva: Reflux Címkék: 

2 hozzászólás "Hogyan védekezzünk reflux ellen természetesen?"

  1. Drexler András szerint:

    Kb.2éve küzdök a reflux betegséggel!Vannak időszakok amikor nincsenek panaszok,de ha elöjönnek a panaszok akkor sokat küzdök velük!Poratka alergiám van,de jelenleg nem kell rá szednem gyogyszert igy is tünetmentes vagyok!A reflux betegségre a controloc gyogyszert szedem de ez sem mindig használ tökéletesen!Kiegészitésként még az Ulkogantot vagy a Gaviscont ajánlották!Lehetnék-e teljesen tünetmentes?Mit javasolnak?Előre is köszönöm!

  2. Sz szerint:

    azt javaslom,ne egyen mindenféle gyógyszert :P
    soha nem fogják megszüntetni a panaszt teljesen :P

Írj most.

Küldés
Reflux 2024