0

Reflux ellen Salvus víz

Sok refluxban szenvedő páciens problémája, hogy idővel az erős gyógyszerek sem hatnak. Reflux ellen a Salvus víz fogyasztása is lehet megoldás. Sok fogyasztó panaszkodik a nagyon kellemetlen ízéről, de ilyenkor érdemes arra gondolni, hogy mennyire hatásos a sav mérséklésére. A vízről tudni kell, hogy nem a visszafolyást gátolja, hanem a sav mennyiségét csökkenti.

A reflux ellen Salvus víz sok esetben szokott segíteni. Kiválóan csökkenti a sav mennyiségét, valamint a gyomorfájdalmakat, a gyomorégést is csillapítja. Annak érdekében, hogy tartós legyen a hatása, lényeges, hogy rendszeresen, minden nap fogyassza a beteg. A tapasztalatok azt mutatják, hogy pár nap fogyasztás után már csillapodnak a tünetek.

Reflux ellen Salvus víz

Reflux ellen Salvus víz

Szakértők véleménye szerint akkor is nagyon hatásos, hogyha éjszaka a beteg arra ébred, hogy a sav marja a torkát. Ilyen esetben pár korty víz is segít. Reflux ellen Salvus víz fogyasztása minden korosztály számára ajánlott. Nem ismert olyan mellékhatás, ami kizárna bármilyen korcsoportot is.

A reflux ellen Salvus víz olyan megoldást nyújthat a régóta szenvedő beteg számára, ami a tüneteket szinte teljes mértékben megszünteti, ezáltal az életminőségük is sokkal jobb lesz. Fontos, hogy a sav mennyiségét csökkentse a beteg, mivel ez okozza a legnagyobb problémát, ez marja föl a nyelőcsövet is. A víz fogyasztása mellett azonban a megfelelő étrendre is oda kell figyelni.

  
Iktatva: Reflux Címkék: , , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024