0

Reflux párna babáknak

Bármily meglepőnek hangzik, a csecsemőknek is szükségük lehet reflux párnára a bukás megelőzéséhez. A babák nagy része levegőt nyel evés közben, ezért kell büfiztetni őket minden evés után. Ha ez nem történik meg, könnyen megjelenhet a hasfájás is. Mivel csecsemőkorban a gyomor záróizma még nem elég erős, a büfizés és a bukás együtt is jelentkezhetnek.

Ez még önmagában nem jelent veszélyt, viszont ha a bukás miatt félrenyelés is jelentkezik, az már igen veszélyes lehet. Ennek megelőzésére ajánlott a reflux párna babáknak. Speciális ék-formájának köszönhetően a reflux párna megemeli a baba fejét, így a felesleg nyugodtan távozhat, nem folyik vissza.

Reflux párna babáknak

Reflux párna babáknak

A reflux párna babáknak nem okoz semmilyen kényelmetlen érzést a rajta fekvő csecsemőknek, ugyanolyan, mintha egy átlagos párnán feküdne. Azért előnyös a használata, mert megelőzi a bukást vagy a reflux kialakulását babakorban, s ezáltal biztonságérzetet nyújt az aggódó szülőknek is.

A reflux párna babáknak nagyon jól megtámasztja a csecsemők felső testét. Ez nemcsak reflux, hanem hurutos köhögés esetén is nagyon hatékony, mert a váladék nem folyik vissza nagy mértékben a garatba, ezáltal a köhögési inger jelentősen csökken, és a légzés is megkönnyebbül. Mellékhatása nincs, allergiás babák is nyugodtan használhatják, mivel sokkal egészségesebb a gyógyszeres kezeléseknél.

  
Iktatva: Kezelése, Reflux Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024