0

Salvus víz gyomorégésre

Köztudott, hogy az ivóvíz kémiai kezeléseken esik át, míg a vezetékes hálózaton keresztül a lakásokba kerül, annak ellenére, hogy Magyarországon rengeteg értékes és természetes víz fellelhető, amelyek nemcsak finomabbak az ivóvíznél, hanem egészségesebbek is. Ilyen például a Bükkszéken forrásozó Salvus víz is. A Salvus víz gyomorégésre az egyik legjavasoltabb ivóvíz.

Ez a gyógyvíz összetételét tekintve a világon egyedülálló: a nagy oldott ásványi sótartalmú gyógyvizek csoportjába tartozik, és lúgosító hatású, így sok más egészségügyi probléma mellett (légzési problémák, anyagcsere betegségek, asztma, cukorbetegség stb.) a Salvus víz gyomorégésre és emésztési problémákra is ajánlott. Emellett az egészséges emberekre is jótékony hatással van.

Salvus víz gyomorégésre

Salvus víz gyomorégésre

Az ásványvizek és gyógyvizek összetételének ismerete nagyon fontos a betegek számára, hiszen minden gyógyvíz más és más összetételű, és nem minden probléma esetén fogyasztható bármelyik. Az említett betegségek nem gyógyíthatók teljességében a gyógyvíz fogyasztásával, de a tünetek nagyon jól megszüntethetőek.

A Savlus víz nem csak iható, hanem fürdővízként is javasolt gyógyvíz. Az orvosok a Savlus vizet gyomorégéses problémáknál fogyasztásra ajánlják, míg más betegségek kezelésére fürdővízként javasolják. Fürdővízként nagyon kedvező hatással bír az érszűkülettel küzdő betegekre, de az asztmás és hurutos köhögéssel küszködő betegek állapotára is kedvező hatással van egy Savlus fürdő. Érdemes tehát megismerni ezt a világon egyedülálló gyógyvizet!

  
Iktatva: Gyomorégés, Gyomorégés ellen Címkék: , , ,

Írj most.

Küldés
Reflux 2024